Winnaars Days-actie: Wat ga jij doen na je pensioen?

Uit de vele inzendingen van de mail-en-win actie in het magazine ‘Days’ hebben wij drie winnaars gekozen. De vraag was: ‘Wat gaat u doen na uw pensioen?’. De inzendingen die wij verkozen tot winnaar komen overeen met hoe verschillend mensen hun pensioen tegemoet treden of invulling geven aan die periode

Zo vertelde de heer Dikran Kinébanian:

”Ik ben sinds vorig jaar gepensioneerd en ik ben als vrijwilliger aan de slag bij Respijthuis Alkmaar. Daar faciliteren we dat mantelzorgers er even tussenuit kunnen, om op adem te komen of om zelf eens met vakantie te gaan. Wij nemen dan de zorgbeslommeringen over door de persoon die zorg nodig heeft op te vangen in Villa Marion in Alkmaar. Dat gebeurt in een huiselijke omgeving en met behoud van alle sociale contacten die iemand heeft.
Dit is toch wel zulk leuk werk! Er zijn zoveel mensen bij gebaat, daar staat u versteld van.”

Wij denken dat het boek IK DOE HET! helemaal op zijn plek is bij de heer Kinébanian. Mantelzorgers maar ook mensen die zorg nodig hebben, kunnen de inspiratie van IK DOE HET! goed gebruiken.

Gorrie Lambregts wilde het boek graag voor haar vader:

“Mijn vader werd ‘vriendelijk’ verzocht om met pensioen te gaan…ik dacht dit is een heerlijk boek voor hem om nu te lezen!”

En Mia Smit heeft een grote droom, maar twijfelt of ze daar op haar ‘oude dag’  nog zin in zal hebben:

“Onze droom is altijd om een vakantiewoning te kopen in Frankrijk, op te knappen en veel tijd door te brengen. Van veel mensen die met pensioen zijn gegaan, horen we echter dat die behoefte dan wel is verdwenen en men het liefst rustig geniet van de oude dag. Hopelijk geeft dit boek wat meer inzicht in wat je daadwerkelijk allemaal kunt doen en het meeste plezier geeft.”

Nou Mia, er zijn voldoende mensen die leeftijd geen belemmering vinden om te gaan doen wat ze altijd al wilden. Ik weet zeker dat het boek IK DOE HET! je zal inspireren.

Jullie krijgen alle drie het boek thuisgestuurd.

ACTIE: 5 euro korting!

De overige mensen die hebben meegedaan aan de Days-actie krijgen nu tijdelijk 5 euro korting op aanschaf van het boek in onze webwinkel. Wees er snel bij. De actie is maar één week geldig.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + two =