Voor even een BN’er

Charlotte(67): 'Ik voelde me even een BN'er tijdens de boekpresentatie van IK DOE HET! Wat ben ik blij dat ik in het boek sta. En wat heb ik genoten.'

Vorige week tijdens de boeklancering van “Ik doe het” van Mireille Goedkoop en Michiel van der Ham kon ik een beetje voelen hoe het zou kunnen zijn als je een Bekende Nederlander bent.

Situatie: een prachtig trendy café aan het IJ, een feestelijke stemming, hapjes en drankjes,  familie en vrienden van iedereen, toespraken van reeds BNers, de auteur- Mireille- op het podium , flitslampen, presentexemplaar in de hand, succes, succes, succes. Daarna komen er onbekenden op je af, die jou zomaar hun eigen verhaal vertellen. Dat eigenlijk NOG leuker is dan jouw verhaal wat ze al in het boek gelezen hebben. Je laat het allemaal over je heen komen, geniet van de aandacht.  Je bent helemaal vergeten hoe onzeker je vaak bent, dat je ook wel moe wordt van al die nieuwe dingen die je doet, dat je wel eens denkt: gatver of hoe moet het nu verder?
Nee, je geniet van het moment, je voelt je opgetild met al die lieve mensen om je heen, en later in bed als je niet kunt slapen van de adrenaline denk je: ja, het zou zo maar kunnen dat het met BNers op die manier begonnen is.

Ik heb ervan genoten!!

Charlotte (uit het boek)

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 − two =