Verrek, mijn boek wordt gelezen!

Een boek gaat een eigen leven leiden. Dat vergeet ik wel eens. Het is zo leuk om te weten dat er zelfs in Spanje gesprekken ontstaan aan de eettafel n.a.v. mijn boek.

Afgelopen voorjaar waren we in bed&breakfast Finca Alegria in Andalusie. Een heerlijke plek die gerund wordt door Margreet en Bert. Beide (net) vijftigers die huis en baan hebben opgezegd in Nederland en het goede leven tegemoet zijn gegaan in Spanje. Onverwachts kreeg ik een bericht van Margreet 6 maanden na ons bezoek. “Wat een cadeautje jullie boek! Fris, inspirerend, ontroerend, confronterend…….een genot om de verhalen te lezen en de mooie foto’s te bekijken. Beeld en woord in mooie harmonie met elkaar. Jullie boek ligt in de loungehoek van onze bed and breakfast finca Alegria de la Vida in Spanje. Vele gasten hebben er verhalen uit gelezen en aan de verhalen-tafel hebben we regelmatig leuke gesprekken over “Ik doe het!” van Dromen naar doen…………..”

Verrek, mijn boek wordt gelezen! Misschien is dat een stomme reactie voor iemand die een boek heeft uitgegeven, maar dat is het eerste wat ik dacht. Eigenlijk vind ik het helemaal niet zo belangrijk hoeveel boeken er worden verkocht. Veel belangrijker is het om te weten dat er mensen zijn die er door geraakt worden! Die feedback is me goud waard. Want dat is uiteindelijk wat ik wilde bereiken: een vonk van inspiratie!

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =