Pensioen in zicht cursisten krijgen IK DOE HET! boek cadeau

Pensioen-in-zicht cursusaanbieder SBI erkent hoe belangrijk passie is. Zij geeft daarom haar cursisten het boek 'IK DOE HET! Van dromen naar doen. Na je pensioen' cadeau

Nieuwbakken pensionado’s die de cursus ‘pensioen in zicht’ volgen bij SBI krijgen een exemplaar van het boek IK DOE HET! cadeau. Net zoals vele andere aanbieders van dergelijke cursussen is SBI enthousiast over het boek IK DOE HET! SBI is echter de eerste aanbieder die over is gegaan tot aanschaf van het boek voor haar cursisten. “IK DOE HET! is een mooie aanvulling op onze cursus en een prachtige inspiratiebron voor onze cursisten”, vertelt Mijke Aarnoudse van SBI.  “Door haar eigentijdse uitstraling en de focus op positiviteit past het boek helemaal bij de oudere-van-nu.”

Wij vinden het erg leuk dat mensen die met pensioen gaan op deze manier in aanraking komen met IK DOE HET! Of je nu boordevol plannen zit of iets minder goed weet wat je met je tijd moet doen na je zestigste; het boek IK DOE HET! zet je op een leuke en inspirende manier aan het denken. It’s all about passion!

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − nine =