Op tv bij KoffieMax

In de kleedkamer kletsen we nog even na met Jan Keizer en Annie Schilder. Zij nemen een exemplaar van het boek IK DOE HET! mee naar huis. Annie:"Als ik stop met zingen ga ik een hondenkennel beginnen. Dat is mijn droom."

Vanaf 09.00 uur waren we al in touw op dinsdag 15 november. Eerst in de smink en daarna een voorgesprek met de redactie. Jan en Olga, twee geportretteerden uit het boek, gingen met mij mee. Er gaat heel wat vooraf aan zon uitzending. En dat te bedenken dat dit slechts één programma is, op één zender. Wat een gigantische industrie.

Ineens zie ik een paar dames de kleedkamer in komen en ik hoor ze praten over broeken en probleemzones. In welk programma zit ik eigenlijk, vraag ik me af. Olga kijkt me met een veelbetekende blik aan. De dames laten straks in de uitzending zien hoe ze met ‘de perfecte broek’ de iets te dikke billen of buiken het beste kunnen verdoezelen.

Ik focus me maar op mijn eigen verhaal en maan mezelf niet te veel na te denken. Jan moet de studio in voor een soundcheck op de piano en dan is het zover. We gaan van start. Myrna Goossen komt op en voordat ik het weet, is ons item aan de beurt. Binnen 3 tellen, wat in werkelijkheid 7 minuten was, is de roem al weer over.

‘Het is allemaal wel erg vluchtig’, zegt Jan. En ik kan hem geen ongelijk geven. Desalniettemin was het een leuke ervaring. Met dank aan Omroep Max!

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =