Blader door het boek

Bekijk hieronder een aantal pagina’s uit het boek. Het complete boek bestaat uit 160 pagina’s full colour met een mooie foam hard cover. Afmeting 17 x 24 cm.

13 Reacties op Blader door het boek

 1. Jeanne schreef:

  Ik heb het boek al doorgelezen. Erg leuk!
  Mijn man en ik kwamen ook nog een ‘oude’ bekende tegen: Jan van Lier. Toen Roel in de jaren 70 als docent LO in Rotterdam aan de slag ging werd Jan zijn rector en Trix zijn collega. Dat was (ook) een leuke tijd waar wij goede herinneringen aan hebben. En ja, ook toen speelde Jan al de sterren van de hemel hoor!
  Dit boek van jullie gaf ons het afgelopen weekend dus, naast veel inspiratie, ook weer mooie herinneringen.

 2. Monique schreef:

  Wow Mireille en Michiel,
  Wat is het boek geweldig geworden. Een droomdebuut…
  Groetjes van Monique

 3. Anike schreef:

  Hallo Mireille,
  Ik heb het hele boek gelezen. Het leest heel gemakkelijk. Qua opmaak en grootte en natuurlijk de mooie verhalen.
  Het is positief en door het kleurgebruik en foto’s aantrekkelijk om in te bladeren. Prachtig! De quotes en uitspraken trekken direct de aandacht en die wil je nog eens lezen waardoor je het boek aan het eind nogmaals doorbladert.
  Jullie kunnen trots zijn!!
  Groeten
  Anike

 4. Sandra schreef:

  Ik word helemaal vrolijk van jullie boek!

 5. Kees schreef:

  Ik heb het boek gelezen mijn compliment heel bijzonder.
  Je heb het goed geschreven ik had het gevoel dat de personen rechtstreeks aan mij het verhaal vertelden en dat is mooi.
  De verhalen geven stof tot nadenken, dus bedankt.
  De foto`s waren passend en in balans, ook dat is een compliment waard.

 6. Mascha schreef:

  Iedereen die weleens twijfelt of ie wel of niet in een nieuw avontuur, nieuwe hobby of bezigheid zal stappen, moet dit boek lezen. Alle geïnterviewden zeiden “ja” tegen hun wensen of dromen en tijdens het lezen voel je hun levenslust. Dat werkt aanstekelijk! Dus leuke kost, ongeacht je leeftijd. Vlot geschreven en mooi geïllustreerd. Tip: Heb h’m zelf cadeau gedaan aan mijn onlangs gepensioneerde oom, werd goed ontvangen.

 7. Carolien schreef:

  Ik heb de boeken in goede orde ontvangen, waarvoor dank! Ik heb er eentje opengemaakt om van binnen te kunnen bekijken. Super! Het ziet er echt heel mooi uit, moet mezelf bedwingen het niet te gaan lezen nu :-) Een leuk cadeautje voor onze lezers.

 8. Hanneke schreef:

  Ik heb jullie boek met veel genoegen gelezen. Vooral de lay-out en de passende foto’s zijn op het eerste gezicht een blikvanger voor het boek. De interviews en vooral hoe, je het weer gegeven hebt, zijn voor de lezer makkelijk en boeiend om te lezen.Ik denk, dat het veel mensen leesplezier zal geven en misschien zullen ze gaan nadenken over de mogelijkheden, en de keuze die je altijd hebt ook als je senior bent.

 9. NBD Biblion schreef:

  In tien verhalen komen mensen aan het woord en in beeld die – merendeels na pakweg hun zestigste jaar – in hun leven ruim baan geven aan een soms al heel lang gekoesterde wens of passie, op het gebied van bijvoorbeeld reizen, de muziek of boeken maken over koken. De auteurs (1973 en 1966) hebben de interviews afgenomen en de betrokkenen gefotografeerd. Concrete persoonlijke ervaringen, inclusief bepaalde moeilijkheden onderweg, en de positieve waarde van de ingeslagen richting vormen rode draden in de verhalen. Een aansprekend geschreven, door de foto’s en lay-out in kleur prettig ogend boek.

 10. Efeld schreef:

  Mooi om te lezen dat mensen op oudere leeftijd nog zoveel mooie dingen beleven! En de foto’s spreken voor zich, allemaal even mooi en blij. Leuk kado of gewoon zelf lezen!

 11. Nathalie schreef:

  Wat een geweldig boek! Ik geef het volgende week m’n moeder cadeau voor haar 71e verjaardag; een boek vol inspirerende verhalen. Dank daarvoor.

 12. Adrianus Koster schreef:

  Het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd brengt vaak gemengde gevoelens met zich mee. Wachten de geraniums of krijgt u nu juist de kans om uw lang gekoesterde droom te verwezenlijken? In het nieuwe jaar maken velen goede voornemens. Dit boek kan daartoe een steuntje in de rug geven. Het laat zien hoe een aantal ouderen na hun pensioen of vervroegde uittreding het roer hebben omgegooid en zich met al hun energie in een nieuw bestaan hebben gestort. In Thailand gaan wonen om daar te gaan schilderen, verhuizen naar een woonboot, zeilen over de wereld, leren lezen en schrijven, kunstenaar worden, het achterhalen van biologische ouders, kookboeken uitgeven, pelgrimeren naar Santiago de Compostela en een herberg onderweg runnen, weer muziekles nemen en gaan componeren en boerenproducten propageren. Nogal eens wordt radicaal met het verleden gebroken, ook met de partner als dat al niet gebeurd is, maar dat hoeft niet. Een enkele keer zijn de partners samen actief. Reizen en ver van Nederland verblijven kan het nadeel hebben dat de banden met kinderen en kleinkinderen minder intensief zijn, maar gelukkig zijn er de moderne communicatiemiddelen. Soms is er geld nodig voor de nieuwe levensstijl, maar vaak biedt het pensioen voldoende basis. De mensen uit dit boek stralen in ieder geval geluk en levenslust uit, wat voor de lezer te zien is uit de schitterende foto’s.

  Leuk en interessant om kennis van te nemen. (Ik behoor tot de doelgroep. Is mijn leven na mijn 65-ste radicaal veranderd? Nee, maar ook ik ben tegenwoordig vooral bezig met zaken die ik leuk vind, zoals schrijven, lezen, boeken recenseren, computeren, politiek en reizen. Zaken die ik vroeger al beoefende naast mijn werk, wat ik overigens toen ook best aardig vond.)

 13. Margreet schreef:

  Wat een cadeautje jullie boek! Fris, inspirerend, ontroerend, confronterend…….een genot om de verhalen te lezen en de mooie foto’s te bekijken. Beeld en woord in mooie harmonie met elkaar. Jullie boek ligt in de loungehoek van onze bed and breakfast finca Alegria de la Vida in Spanje. Vele gasten hebben er verhalen uit gelezen en aan de verhalen-tafel hebben we regelmatig leuke gesprekken over “Ik doet het!” van Dromen naar doen…………..
  En natuurlijk heb ik het boek al cadeau gedaan aan mijn 76 jarige vader……..genieten voor hem!
  Ik kijk uit naar jullie volgende boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>